Moške in ženske majice tiskamo na majice priznane blagovne znamke Fruit of the Loom “Valueweight”.

Sestava je 100% bombaž. Majice so 160/165 gr/m2.

Spletna trgovina www.zabavnemajice.si uporablja kakovostne majice priznanega proizvajalca ter sodobne metode tiskanja na majice, zato smo prepričani, da boste z vašim nakupom zadovoljni. V kolikor iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam lahko naročeno blago vrnete v roku 30 dni od dneva prejema blaga in vrnili vam bomo denar. Brez vprašanj!

Postopek vračila sprožite tako, da nam najkasneje v 15-ih dneh od prevzema blaga sporočite, da odstopate od pogodbe (naročila), ne da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Naročeno blago nam morate vrniti najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti seveda nepoškodovano. Vrnitev naročenega blaga v roku 14 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe.

Pred vračilom blaga, nas prosimo o vračilu obvestite na info@zabavnemajice.si ali na telefon 040 612 811, da se dogovorimo o najboljšem načinu vračila.

Garancija ne velja za majice, ki se smatrajo kot unikatni izdelki. To so vse majice, ki niso v redni prodaji oziroma se na majice natisne motiv po želji kupca (izdelaj si svojo majico), razen v primeru očitnih napak pri tisku ali stvarnih napakah na majicah (napačne velikosti, barve, raztrganost, …).