Podjetje Senios, Klara Vilfan s.p. izjavlja in se zavezuje, da bo vse podatke, pridobljene preko spletnega obrazca za registracijo kupca oz. naročilo izdelkov v spletni trgovini www.zabavnemajice.si, varovalo in uporabljalo zgolj za namen kontaktiranja s kupcem glede naročila, pošiljanje naročenih izdelkov, ter morebitno obveščanje o novostih. Pridobljenih podatkov ne bomo razkrivali tretjim osebam.

GDPR

V spletni trgovini www.zabavnemajice.si z vašimi podatki ravnamo nadvse skrbno in odgovorno. Podatke obdelujemo v skladu s trenutno veljavno zakonodajo in skrbimo za varno uporabniško izkušnjo.

Evropska unija je sprejela o Splošno uredbo varstvu podatkov bolj znana po kratici GDPR. Uredba prinaša nekaj novosti na področju obdelave in uporabe osebnih podatkov.

Na našem portalu uporabljamo več varnostno – zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov

 

PiškotekVrstaTrajanjeOpis
AnalitikaZunanji26 mesecevGoogle analitika, s katero si pomagamo izboljšati našo stran in ponudbo ter vam ponuditi boljše izdelke.
PHPSESSIDNa sejoNa sejoPiškotek, ki je nujno potreben za delovanje - beleži, da ste na naši strani in omogoča delovanje strani.